7 maart 2020

Wij waren uitgenodigd en hebben in Mondiaal Centrum toepasselijke liederen gezongen. Sfeervol!

Inderdaad….een gastoptreden tijdens het laatste nummer!

Volgend jaar weer?!

25 januari 2020

Na 11 jaar hebben wij afscheid genomen van “onze” repetitieruimte “Spelletjescafé De Zandloper”, omdat -zoals eigenaresse Marjo het zelf omschreef- “Zandloper—–zand erover”. Spelletjescafé gaat dus dicht. Heel jammer!!

Gelukkig kunnen we voortaan terecht in MUZI&ZO.

Een prima. sfeervolle locatie, gerund door een enthousiaste Gea!

De eerste repetities stonden in het teken van ons optreden bij alle Buurtkrachtmedewerkers van Breda. In de Rijnauwenstraat in Breda (wijk IJpelaar) werd een gezellige bijeenkomst voor deze mensen georganiseerd en wij mochten daar onze liedjes zingen. Voor dit dankbare, enthousiaste, goed luisterend publiek hebben wij o.a. Imagine, Knap het zelf maar op, Zorgeloos gezongen. De inhoud van deze nummers was voor het publiek herkenbaar!!!

Zondag 25 december 2019

Al vele jaren zingen wij in Breda onze liederen voor de vele vrijwilligers en dak- en thuislozen. Ook dit jaar stonden wij op deze Eerste Kerstdag in het sfeervol ingerichte Tientjescafé. Het welkom was wederom erg hartelijk.

“Meng je”, “De ijsbeer”, “Groningen Rhapsody”. Zomaar een kleine greep uit het lijstje van de door ons gezongen liederen.

Eric en Carla soleerden in het lied “Jesuke”. Voor de eerste keer!!! Chapeau!!!!

Al wie dit leest, wensen wij vanaf deze plek fantastische Feestdagen en een supergezond, muzikaal, sportief, energiek, onbezorgd 2020!!!!!!

Zaterdag 7 december 2019

Voor dit prachtige initiatief zijn wij graag actief!!

Met onze complimenten voor de prima organisatie.

Meer zien? Kijk eens op https://www.bndestem.nl/breda/schrijfactie-amnesty-international-in-breda-deze-verhalen-maken-echt-indruk~a7c7e687/  Een filmpje en een passende tekst.

Op zondag 10 november 2019 hebben we traditiegetrouw deelgenomen aan de jaarlijkse herdenking van de Kristallnacht. Een belangrijke dag uit het trieste verleden. Een dag die steeds weer herdacht moet worden. 

Een herdenking om stil te staan.

Bloemen ter nagedachtenis.

Mooie, toepasselijke liederen. Ingetogen, met passie gezongen.

Samen naar gebedsruimtes van andere religies.

Artikel 1 van ONZE grondwet: 

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

Met dank aan fotograaf Max.