Zondag 25 december 2019

Al vele jaren zingen wij in Breda onze liederen voor de vele vrijwilligers en dak- en thuislozen. Ook dit jaar stonden wij op deze Eerste Kerstdag in het sfeervol ingerichte Tientjescafé. Het welkom was wederom erg hartelijk.

“Meng je”, “De ijsbeer”, “Groningen Rhapsody”. Zomaar een kleine greep uit het lijstje van de door ons gezongen liederen.

Eric en Carla soleerden in het lied “Jesuke”. Voor de eerste keer!!! Chapeau!!!!

Al wie dit leest, wensen wij vanaf deze plek fantastische Feestdagen en een supergezond, muzikaal, sportief, energiek, onbezorgd 2020!!!!!!

Zaterdag 7 december 2019

Voor dit prachtige initiatief zijn wij graag actief!!

Met onze complimenten voor de prima organisatie.

Meer zien? Kijk eens op https://www.bndestem.nl/breda/schrijfactie-amnesty-international-in-breda-deze-verhalen-maken-echt-indruk~a7c7e687/  Een filmpje en een passende tekst.

Op zondag 10 november 2019 hebben we traditiegetrouw deelgenomen aan de jaarlijkse herdenking van de Kristallnacht. Een belangrijke dag uit het trieste verleden. Een dag die steeds weer herdacht moet worden. 

Een herdenking om stil te staan.

Bloemen ter nagedachtenis.

Mooie, toepasselijke liederen. Ingetogen, met passie gezongen.

Samen naar gebedsruimtes van andere religies.

Artikel 1 van ONZE grondwet: 

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

Met dank aan fotograaf Max.